Bra jobbat!

Fick en påminnelse idag. hade inte betalat bredbandet, wtf, det hade jag ju visst det tänkte jag och loggade in på banken för att bevisa det, men icke. Jag fattar absolut ingenting längre. Är jag verklig så snurrig och ofokuserad? Det är ju fan skrämmande, kanske håller jag på att bli senil. Kommer jag bli helt blank i skallen innan jag fyllt trettio? Måste ta och öva upp fokuseringsförmågan, för det här funkar inte.

Har samma slags problem när det kommer till dansen. Jag kan det mer ller mindre i skallen, men ibland så hoppar stegen iväg åt helt fel håll, med fel fot, konstiga rörelsescheman som inte ens borde få vara med i denna dimension. Vad gör man då? Jo, man skrattar åt det och gör om igen, till slut kanske det fastnar. Hursomhelst, när jag fokuserar ordentligt brukar det gå bättre.

Sovdags som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.