Vänskapens grunder.

Har på sistone funderat på det här med vänner och vad det ligger för grunder till olika sorters vänskaper. Vad är det som gör att man blir vän med just vissa personer, medans andra inte connectar på samma sätt. Är ganska intressant, finns ju de mest omaka personer som är vänner av olika anledningar. Det kan vara gemensamma intressen, upplevelser eller bakgrund. Men oftast tror jag det handlar om att den person som man väljer att bli vän med accepterar en som man är. Så är det iallafall oftast i mitt fall. Det kan låta rätt självklart, men det är ju skillnad på vänner och vänner också. Det är de som fastnar och hänger kvar ett tag som är de som tar en för den man är och inte ska komma med åsikter och kritik om ens person. Utan bara vill vara uppmuntrande och låta det negativa få komma med det positiva. Det bästa är när det hela är ömsesidigt. Inga direkta krav, bara ta saker för vad de är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.