Hur träffade du din partner?

Kom att tänka på hur jag inte förstår hur vissa träffas, då jag såg på The Bachelor: Paris. Råkat sitta och kolla på det efter Cityakuten i två veckor nu. Där är det ju all set up for romance, men i vardagen så är det lite svårare. Jag minns själv hur det gått till i de få relationer jag haft. Så nu undrar jag hur det går till. För er andra. Om ni har någon anekdot att förtälja om detta ämne så ska jag lyssna/läsa. Oftast vet man ju bara att personer är ihop, men det man inte vet är hur det kom sig att det blev just de två. Hur känslorna växte fram, vem fattade tycke för vem, allt sånt vill jag veta.

Kom igen, jag har ju inget eget, jag kan väl få dela lite av ert? 😉

Apropå Bachelor, jag råkar ju vara en sån, alltså en ungkarl men jag kan inte fatta hur man dejtar 25 kvinnor på samma gång. Eller ens 10. Har svårt att ens få till det med en endaste tjej/kvinna. Försöker inte ens förvisso.

2 svar till “Hur träffade du din partner?”

  1. Ålrajt.. den första kommer jag fan i mig inte ihåg var jag träffade. Vi var iof gamla högstadiekompisar. Jo, vi träffades på ett ungdomsforum som vi var engagerade i. Och det ena ledde konstigt nog till det andra.

    Det andra så träffades vi på den lokala mcklubben. Hon var nyinflyttad och vi dejtade rätt mycket.

    Den tredje skyller jag på internet.

    (texten är förbannat liten som man skriver i textarean)

  2. Lokala MCklubben, det låter ju lite farligt. Jo, jag vet om att det är lite dålig formattering på just den texten, ska ändra det när jag hinner och orkar 🙂
    Internet är dumt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.