Älska långledighet!

JAA! Så jävla bra. Nu ska jag njuta av livet. Finns inget bättre än när det är onsdag och det känns som en fredag. Det är faktiskt fredag idag, rent tekniskt sett så är det fredag idag, imorgon och på fredag. trodde först jag skulle till babasonic och deras 5-årsjubileum, men Oskar är en lat jävel. Pallar inte trycket. ”Nej, det är disco bravo imorrn på popaganda, orkar inte festa två dagar i rad.”

MES!

Hihi, jag ska festa idag, imorrn, på fredag och på lördag, mer eller mindre. Sen fira morsan på Mors dag. Hon ska få något fint tror jag.

Igår såg jag DaVinci-koden. hade läst boken, så spänningen var det lite sådär med, sen var jag sjukligt trött, satt och höll på att somna ett tag, vilket inte alls är likt mig. På en bio liksom. Nej, nu ska jag iväg på förfest.

Tjing!

Andra bloggar om: , ,

2 svar till “Älska långledighet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.