så farlig är din mobil

Enligt den här artikeln är min mobil den näst farligaste mobilen på marknaden. Skitkul. Över en hel W/kg. Inte för att det säger så mycket, men om vi säger såhär, den som var bäst i testet, alltså strålade minst, hade 0,16W/kg. Jag vill jättegärna skaffa en ny mobil, synd att jag inte har råd bara. Får arbeta på den där hjärntumören så länge. *rysa*

3 svar till “så farlig är din mobil”

  1. Jag läste ngnstans att man ska ha mobilen i höger hand, i vänstra delen av hjärnan sitter talcentrumet.. vad sitter i högra är min fråga?

  2. Tur att man är högerhänt då. De styr ju varandras sidor. Höger styr vänster sida av kroppen och tvärtom. Men jag vet inga specifika fuktioner som styrs av just högra.

    “Höger hjärnhalva (som styr vänsterdelen av kroppen), är den kreativa halvan som man använder för intuition, skapande och idéer.”

    Tydligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.