Återblick

OJ! Jag har haft fullt upp eller inte haft någon lust att skriva de senaste dagarna här. Har hunnit med en del. Lite föreläsning och lite fylla år. Ätit ute för att fira lite och sen var vi på en kåren en sväng efteråt. Igår glodde vi på idol och på en komedi vi hyrde. Ja, nej jag känner mig inte så inspirerad att skriva något längre idag. Kan berätta att det kommer två polare hit om ungefär en timme och så ska vi käka och göra iordning oss inför festen ikväll. Sen iväg på förfest. Oj, ja, det är lite fullt upp. När jag ska hinna plugga? Ehm, det löser sig nog.

Jag tackade förresten ja till lägenheten. Rummen var lite konstigt fördelade, hall, kök och sovrum var lika stora ungefär. Men men, det blir säkert bra. Så det blir flytt till årsskiftet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.