Ubuntu

Ubuntu är ett uråldrigt afrikanskt ord som betyder ”medmänsklighet mot andra”. Ubuntu betyder också ”jag är den jag är på grund av vad vi alla är”. Linuxdistributionen Ubuntu tar med sig själen i Ubuntu till mjukvaruvärlden.

Jag övergår till Ubuntu ikväll på min stationära. Har raderat hela min samling med musik. Nu börjar jag från början, scratch.

Andra bloggar om: ,

Intressant

3 svar till “Ubuntu”

  1. Okej Varför radera all musik? Det finns ju billiga hårddiskar som du kan lägga din Ubuntu på…

    Jag köpte en för 600 kr 120 GB, använder den dels för Ubuntu som kräver en del av användaren. Sedan har jag en del av den disken som backup till bilder…

  2. Det gör du helt rätt i! Innan ja skaffade mac så körde jag ubuntu jämt! Funka hur bra som helst o de va fan längesedan! Ska bli gott att komma över till PC igen efter att vista släpps 😀 peace out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.