Nya vanor

65 sidor har blivit lästa sen tidigare, en hel del tankar har ploppat upp med. Pratat i telefon med en syster, sovit lite framför teven. Fixat med saker. Imorgon är det jag som ska till skolan, spelar ingen roll hur trött jag är, om ingen annan ska dit eller om jag så ska sitta där själv tills de stänger. Jag ska plugga ordentligt. Det är därför jag är här. Inte för att sitta hemma och ruttna. Fattar inte hur det kan vara så svårt att lägga om sina sömnvanor. Tur att nästa kurs är innehåller lite fler föreläsningar och saker man ska ta sig upp till. Sen märkte jag idag när jag betalade mina räkningar att jag visst får fullt studielån den här månaden och en mindre summa för januari. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag trodde att jag skulle bli tvungen att klara mig på 5500:- tills 25 januari. Sicken tur. Med andra ord kan jag köpa ett gymkort och det ska ske på måndag, så från och med nästa vecka finns det inga ursäkter längre.

Det må vara dåligt väder, långt till gymmet och en massa annat ivägen, men jag ska bannemig ta mig dit, nu får jag dessutom sällskap för första gången. Det är kanske 7-8 stycken i klassen som tränar på Friskis, så jag kan inte komma undan med den ursäkten. Sen trivs jag bättre på pass än att gå och lyfta vikter. Det kan jag göra med min hantel här hemma.

Nu sova.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.