Tentavecka

Jaha, så har den hårda kampen om kunskap påbörjats. Ska attackplugga hela veckan. Har börjat med att översätta valda delar av kurslitteraturen till svenska. Skriver sen in det hela i word och så hoppas jag att jag får något av denna kunskap att fastna tillräckligt för att jag ska kunna använda mig av den på lördag. Det är en strategi. Ska givetvis diskutera begrepp och förhöras av diverse klasskamrater med. Jag förstår det mesta, det svåra blir ju att kunna plocka fram rätt saker till rätt fråga och begrepp. Kan inte göra annat än köra stenhårt i bibblan hela veckan. Heldagar, typ uppemot 6 timmar i skolan och lite mer hemma. Skitskoj! Dagarna går fort om inget annat. Behöver sova nu, var fruktansvärt trött i förmiddags och det funkar liksom inte.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.