Fokus

Jag har problem med läsandet. Men det går framåt, för ta det en liten bit i taget. Det jobbiga är att jag blir rastlös och tankarna fastnar inte på texten utan på något annat. Inget speciellt bara vad som helst som inte är texten. Kallas nog koncentrationssvårigheter. Började möblera om mitt i allt och kan konstatera att det är ett jävla trixande för att få allt på plats. Sen att soffan som jag vill trycka in i mixen inte ens är på plats, det gör inte saken enklare. Men jag har i alla fall kunnat konstatera att den får plats på något sätt. Att det ska vara så svår föreställa sig hur det skulle kunna se ut. Bara i skallen sådär. Fantasi, ska man ha det?

Andra bloggar om: ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.