Uppdatering

Jag har inte haft någon energi över till bloggen senaste tiden. Inte känt någon glöd eller lust att skriva något. Det har hänt saker, men jag har inte känt något behov. Nu tänkte jag försöka, men det tar emot, måste jag erkänna. Kan vara min nya layout som kräver att jag klickar lite extra och trixar med html. Eller så är jag bara off.

Har varit en hel del runt om nu på sistone. Tentavecka, revisorbesök, val och möten och föreläsningar. Men allt har gått bra. Allt känns bra. Har även varit en del umgänge med mina klasskamrater. Vi på den högra sidan. Några förtroliga samtal som lett till en bättre samvaro, känns skönt.

Även om jag nu inte är världens bästa på att alltid ta tillvara på det mer positiva, så känns det som att jag nu kanske är på väg åt det hållet. Vi är ju trots allt på väg mot sommaren. Vilket ska bli rätt skönt. Bli ompysslad och jobba lite och sen kunna umgås med folk lite oftare. Hänga i stan så att säga. Nog för att jag trivs här.

Till hösten blir det än mer ypperligt, med en lägenhet mitt i city. Ser fram emot det något enormt. Ska bara se till att få i ordning allt till flytten.

Nog nu, en annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.