Vem klädde av mig?

Jag la mig med kläder på igår kväll. När jag vaknade hade jag inte en tråd på kroppen. Noll minne att jag klätt av mig. Hur fan? Kanske var det kakor och bullar som gjorde mig varm? Eller så drömde jag något, väldigt mycket isåfall.

Kan glädja mig över att jag har kommit en bra bit på min hemtenta.
Kanske blir klar idag faktiskt. Så skönt!

Åkte faktiskt inlines till skolan idag. Fast det såg mörkt och regnigt ut ute. Det var rätt skönt ute. Kvavt men ja, då är det iallafall varmt. Har jag sagt att min cykel är dum? För det är den. Jag tycker inte alls om den.

Men snart är jag inte beroende av den. HAHA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.