Mord i båda mina hem

Det jagas en man ifrån Västerås, för ett mord som skedde i ett område här i torsdags. Såg stora rubriker på Expressen och AB:s lokala löpsedlar idag när jag gick genom staden. Hade ingen aning om att det skett något sånt.

Det är verkligen något fel med människor som ska göra upp och sticker knivar i varandra. Förstår verkligen inte alls. Lika meningslöst som de där två som blev utslängda från nattklubben Etage i Malmö och senare gjorde en drive-by med automatvapen. PÅ en moppe!?? Helt seriöst? Vad tänkte de på då? Att det var en smart idé? Nej, inte förstår jag vad det var bra för. Rena turen att ingen blev skadad.

Jag är ju från Södertälje och bor inte långt från där det mord som skedde i torsdags, ägde rum. Som tur var jag ju inte där då. Sprang runt Wasaskolan för några veckor sen på en joggingtur. Men jag tycker det är dumt att tänka på vad som kunde ha hänt. Det är mer vettigt att bara vara.

Det som händer händer.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.