Citybanan är på gång

Jag försöker tänka till och skriva om aktuella saker. Brukar mest bli sporadiskt och när jag känner för det dock. Men jag vill gärna skriva mer om politik och andra nyheter. Kommentera liksom. Behöver ju inte vara så jävla avancerat kanske. Åtminstone inte till en början. Kan skriva om saker jag finner spännande och ser fram emot att uppleva, som att den planerade Citybanan kommer att få glasdörrar mellan plattform och tåg.

Detta är något som jag upplever som framtidens melodi. Coola lösningar på coola projekt.

Det är mycket pengar som är i omlopp kring hela projektet och det kommer bli många långa debatter och förhandlingar kring alla detaljer, men jag tror att hela resultatet i slutändan kan bli bra. Så länge det sker med just debatt och många goda viljor. Själv är jag nog mest löjligt förtjust i ny infrastruktur. Har alltid fascinerats av häftiga lösningar och byggnader och sådant.

Framför allt så kommer hela bygget om det planeras väl ur ekonomisk synvinkel kunna bidra med mer jobb, bättre kommunikationer och förhoppningsvis smidigare trafik i hela Stockholmsområdet.

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.