Supersugen

Jag är helt sjukt sugen på något onyttigt. Fast grejen är att jag vet att jag kommer känna mig lite (mycket) ångerfull efteråt. Och jag orkar inte byta om och gå till affären. Nu slapp jag det, för nu har jag proppat i mig mer nyttiga saker.  Skönt att slippa suget.

Nu är jag så trött att jag går och lägger mig. Fy fan, verkar som att det börjar bli ordning på mig ändå.  Ska bli jätteskönt att sova, så jag orkar med morgondagen, den kommer bli lång, med mycket tentaskrivande. Blir nog till att sitta så länge jag orkar imorgon, så jag har merparten gjord. Vill inte ha det hängande över mig i helgen helst.

Godnatt.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.