Jaha, redan tillbax!

Så var man tillbaka vid datorn igen, kunde inte hålla mig borta. Måste plugga, ska bara skriva här i lite. Igår pratade vi i telefonen tre ggr, idag har vi pratat två och jag ska ringa till henne sen ikväll med. Det känns heeelt ok. Hon kommer hem på Söndag och då kommer hon hit och hälsar på mig. Det känns bra att få träffa henne igen och så får hon se hur det ser ut där jag bor. Hoppas hon stannar ett tag med….mina föräldrar kommer inte hem förräns på Måndag, så det kan bli rätt mysigt. Sen ska vi umgås på Måndag med, innan jag åker tillbaka till plugget. Faan, hon är ju så trevlig och gullig och så….jaa.

*out*

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.