Saknad och beslutsångest

frustrated man with hands on head
Photo by Lucas Pezeta on Pexels.com

Ja, nu har hon åkt, härlig tjej hon är. Kommer sakna henne massor. Det är ju påsk och så nu så alla är busy på sina håll. Mina päron och en av mina syrror ska till en stuga utanför stan och bo över helgen, har stor beslutsångest över om jag ska med eller inte. Det finns ju en massa val att göra dårå.

1. Stanna hemma och plugga, vara ensam och ha tråkigt.

2. Följa med dem och plugga där, ha tråkigt eller kanske trevligt.

3. Supa med några, om de nu vill….fast det vet dem inte, yadda yadda…

Åh beslutsångest!

Hursomhelst känns det lite jobbit. Måste bestämma mig snart asså. Faan va svårt det ska vara. äh, får följa med föräldrarna…finns inget annat val antar jag, kan ju få lite hjälp med arbetet kanske. varför känner jag ingen som jag kan göra precis vad jag vill med, när jag vill??

Kan inte nån så perfekt person bara ploppa upp nånstans, som är rik och alltid är på….fast sån tur har man väl inte. Ska vara glad över de vänner jag har fått och har. kan ju inte alltid få som man vill…men ändå! Måste lägga ner detta nu annars blir det bankrupt snart..

herrå

Ett svar till “Saknad och beslutsångest”

  1. Pingback: Vem ska jag tro på? | Ett eko i mängden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.