Yeeee…not!!

Huga, här var det trist. Sitter i datasalen, ska ha matte, men icke då! Nu har jag funderat en del på det här med framtiden. Hur ska jag göra? Ska jag ta den där lägenheten, fast jag inte har någon säker inkomst? Eller ska jag slopa den? Faan, va svårt. Jag vill veta vad som händer….och jag vill veta nu!!!

Känner du någon eller några som behöver folk till sitt företag??? Jag söker alla jobb, så gott som iaf. Ni kan ju nämna mig isåfall. Det är vad jag ska göra, utnyttja mitt kontaktnät, vänner, släktingar, rubbet!! Hoppas att det ger nåt.

Idag händer det typ inget, inte vad jag vet iaf. Ska ha tråkigt bara. *suck*
Känner mig som en fånge här vid havet, helsjukt juh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.