weeee..!!

En sån där busdag idag, kuul!!!! Weeeee!! Jag var busig igår oxå, fast jag vill busa mera..mera mera!!!!

Äsch, kommer vara en sån där tråkdag idag med. Usch och fy…ska nog skriva ett litet brev till mitt crew, det händer ju inte så mycket dårå, måste få alla att rapportera så att de ser att saker händer, för det gör de!!

Ska försöka fixa ihop sidan till rollspelet oxå, så det är gjort. Sen vetefan vad jag ska göra, nåt måste ske och det snart!!!

Jag har fanimej inte busat nåt faktiskt, är rätt dålig på det. Vill hoppa trampolin och göra lite volter och grejer, det är såå jävla roligt!! Ska gå och käka middag snart. Dissade några klasspolare lite idag. Vill inte följa med dem och tälta, känns som att det kommer att bli trist, iaf för mig. Eller nåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.