Sent vare det, somna kl.5…..

Ja, somna 5, satt med några klasspolare och snacka halva natten, det händer inte ofta, det var skitkul. Och så var vi ute i skogen och skrämde varandra. Tjejen som var med blev skitskraj när jag plötsligt ropade ´´Vad var det!!´´ Skitkul juh, hon blev nästan hysterisk och började nästan tjura, hahahaha!!

Idag är det ferre på g, ska grilla hos en polare, han har en stuga ute vid Järna och där ska vi sitta och supa och snacka skit. Blir nog kul. Annars så är jag ledig idag och har gjort lite nyttiga saker, eller hur Johan.

Ska dra och käka lite till nu, är hungrig som faen och kanske tränar senare, ska se om de andra har vaknat.

herrå!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.