Fast i skiten, dålig dag!

Kommer inte hem idag, jag som trodde det! Blev less på min ärade rumskompis. Han och jag och en tredje kille på skolan, skulle få skjuts ända till Södertälje, av en fjärde kille. Sen kommer min rumskompis och säger att han ska ha sin golfbag (Nördsport!) med sig, då fick inte jag åka med, för bilen är jätteliten, för att han tvunget måste spela golf i Skottland, dit han åker imorgon! Jag blev sur på honom och hans golffanatism!!! Så nu sitter jag här på skolan och kommer i bästa fall hem imorgon, annars vete faan!

Får väl se det ur den positiva synvinkeln, jag slipper betala mer på telefonräkningen hemma. Annars så sov jag till 10 i morse, struntade i matten, känns som att jag får sämsta omdömet i det ämnet iaf.

Jag har då inte gjort mycket vettigt de senaste dagarna, förutom tränat dårå. I Söndags så styrketränade jag faktiskt nästan en hel halvtimma eller nåt. Måndagen hade jag Idrott och då vart det fotboll, Tisdags var det 1.2 mils cykling in till Trosa och tebax och på kvällen var det Aerobics. Igår spelade jag Softball så lite blev det då med. Idag däremot tror jag inte att jag ska göra nåt.

senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.