Nu har jag fått det…!!!!

Ett litet uppenbarande ljus är på väg att tändas inom mig. Jag håller på och förändras. Inga mer ursäkter eller dåliga tankar om mitt värde. Aldrig säga aldrig. Satsa och vinna, fast jag ska ta det sakta, men säkert. Vänta bara världen, än har jag inte gett upp. Varje dag är som en blommande äng, vacker och underbar på sitt eget sätt.

Det gäller bara att se det. Det är inte lätt att öppna sina ögon för skönheten i vår brutala värld. Det är lättare att ignorera den. Jag vet, men jag känner ändå att jag kan se den, bara inte alltid ta den till mig.

Jag ska se allt, inte blunda för något, en vacker dag. Men vägen dit är lång och jag kommer troligtvis få kämpa hårt. Idag har jag kommit till insikt och denna gång ska jag ta tag i insikten och äta upp den!!!

Men vet ni vad som är bäst då? Att inte oroa sig så mycket över saker och ting, för det löser sig. Inte nog, det löser sig, fattar ni!? Jag fyller på mer av mina tankar imorgon, nu ska sömn insupas med lite mysig musik. Ensam men stark.

Morgonen!

Nu har jag sovit och drömt faktiskt, det var en väldigt underhållande dröm måste jag säga, helmysko. Det hade med Polly(godiset)reklamen att göra, jag rymde till den där planeten och för att inte bli upptäckt så gick jag som dem, på tå, det är från nån film jag har fått det. Helmysko och det enda som kunde avslöja mig var mina skor???

Det var iaf synd att min far ringsde och väckte mig, för jag hade precis kommit fram till jorden igen(man färdades med tåg mellan de olika dimensionerna) och de hade lyckats ta fast min vän (en av fångarna i kvinnofängelset.) Fatta att jag har mysko drömmar. men väldigt underhållande.

Idag ska jag till min kära tandläkare och se om jag har några hål att betala dyra pengar för att laga. Usch, vad man får lägga ut pengar för att man råkar tycka om sötsaker….

Sen ska jag posta lite viktiga papper och sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill gärna åka till Rålis och kolla på fotboll, men då måste jag få tag i nån att åka med. Go gula och blåå!!

Annars så är det feting mewd fest i helgen som sagt, det ska bli så kul!!!

Ha det alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.