Är alla olyckliga???

Jag sitter och läser i andras dagböcker för tillfället och det verkar som att alla bara mår dåligt och inte alls är nöjda med sina liv. Varför är vi människor så himla omständiga? Varför inte se allt det som är bra istället för att klaga på det som är mindre bra. Fast detta gäller nog främst tonåringar, vi äldre har ju insett att livet inte blir så mkt bättre ändå.

´´Bara njut av det du kan, sluta gnäll och klaga över att du inte får som du vill, som ett litet barn.´´

Ett litet quote ur min hjärna som jag visserligen inte följer så bra själv, men jag ska försöka. mmm, nu ska jag sova….

Nehe, det skulle jag tydligen inte…ska försöka sätta lite hopp i denna värld…hum, har ingen aning hur, men, men!!

Som jag ser det så finns det ett antal val som en person kan välja på.

1. Sura över saker som bara gör saker värre.

2. Gå vidare och ta lärdom av det som är negativt.

3. Gör nåt åt saken.

4. Sök hjälp av nån.

5. Bli arg och vädra din irritation.

6. Prata om det, hjälper alltid.

7. Prata inte om det med alla, välj vem och tänk på varför.

Ja, det var lite råd från lilla mig. Hoppas att någon lyssnat och fått sig en liten tankeställare. jag vet att det inte är lätt att göra vissa av dessa saker, men jag tycker nog allt att det finns alternativ så det räcker åt alla, vilken situation det än är.

Tänk positivt när det behövs och gnäll inte för mkt när du känner att saker går emot dig. Saker blir inte bättre av att du klagar högt. Folk blir antagligen bara irriterade på dig…trust me, I know!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.