Rolig tant på Pendeln

Jaha, så blev det en till historia om lustiga människor på Pendeln. jag var på väg hem och så kom det på ett gäng med folk och satte sig bredvid mig. kvinnan bredvid mig börjar pladdra som bara den och pratar med mig om allt möjligt, jag bara ler och skrattar.

Hursomhelst var jag i Sthlm idag med, så klart!! Käka middag med ett gäng och sen drog vi runt lite på stan. det var roligt, en kille, Fehler drog en massa historier hela tiden, fräcka som faen.

På Fredag ska det festas och på Lördag blir det inlines minsann, på Djurgårn.

************ Deep Stuff ************

Jag lever ett lyxliv kan det tyckas. Festar, sover länge på dagarna, gör inget jobbigt. Men ärligt talat så skulle det kännas bättre med ett sommarjobb eller nån sommarkurs att gå på.

Men jag får gå omkring och bara vara lat och inte göra nåt vettigt. Suger juh. Medans alla andra jobbar hela dagarna, sitter jag och gör inget vettigt alls. Det gör ju inte direkt så att man känner sig så himla duktig, det känns som att jag är rätt värdelös istället.

Så vad gör jag???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.