Drömtjejen

Nu ska jag minsann berätta för er hur min drömtjej är och ska vara, helst iaf. För det första vill jag att hon vet vad hon vill. Hon ska vara bestämd och ärlig. Utseendemässigt så tycker jag att hon kan vara lite söt sådär, behöver inte vara en megababe.

Sen så är det ett stort plus om hon ger mig en massa komplimanger och beröm, då blir jag alldeles till mig. Jag tror att det är det rätta sättet att få mig på fall. Om jag inte reagerar då, då kan tjejen lika gärna ge upp.

Men det betyder inte att jag inte kan uppskatta en tjej för att hon ger mig komplimanger, det tar jag gärna emot. Tyvärr är jag nog dålig på att ge tillbaka lika bra.

Jag är nog mer kräsen än det låter här, men vad gör man? Jag letar ju inte efter tjejer och jag raggar inte på dem heller, för det känns lönlöst. Jag är liksom ute efter mer än för bara en kväll.

Jaja, vad är en mysig hemmakväll med någon som man delar kärlek med….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.