Kuken….

…oxå, ännu ett dagboksinlägg åt fanders. Men men, inget att göra åt. Har suttit flera timmar här idag och igår, ska nog sluta snart. Ha det så bra så ses vi nån annan dag, godnatt och sov sött, inga våta drömmar…bla..bla!! jag hade minsann våta drömmar jag..oj oj..inte har jag haft såna drömmar förut..mitt ex gjorde saker på mig som hon aldrig skulle ha gjort när vi var ihop, det var väldigt verkligt. Det var en dröm det! Idag är det som sagt paarty…ett gäng ska dra till Daily´s, det blir tequila mmm….!!! Jag har hjälpt syrran i Sthlm, bar en massa kartonger och skit osså var jag på banken och hämta pengar som hon skulle få låna av snälla mig. På vägen hem till henne så mötte jag Ulf Lundell, lite coolt tycker jag. Tidigare när jag var och inhandla pizza vid Södra Station stötte jag ihop med en kille saom jag träffade på en fest en gång, snarare var på fest hos. Det var lite kul. Vad mer…ddet var en mysko kille som stirrade på mig på tåget upp till stan…nästan lite läskigt, han kolla på mig som att han var kär i mig…??? Underliga saker händer då alltid mig på pendeln. Jaja, världen är lustig. dags att äta lite, sen blir det några phonecalls och sen bär det av!!!!

*aweee*

ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.