Död….

Mmm, typ så känns det idag. Trött, kan inte prata, ont i nacken osv…! Sitter här med en scarf runt nacken, bra med värme tydligen. Gårdagen var väl lyckad, hade iaf inte tråkigt. Träffades som planerat, gick till Harry B James, där två käkade och vi andra drack en stänkare. Sen gick vi till daily´s, där vi fick veta att endast medlemmar kom in, så vi drog till Heaven igen. Det var som vanligt en massa nissar och sånt där. rokkade ett bra tag och blev svettig som en gnu! Drack inte speciellt mkt, en tequila blev det. Hon som stod i baren ville ge den till mig för två spänn, men jag mitt pucko ville betala 52:- som det kostade, så jag hjälpte henne lite. Aja…sen så var det inte mer…ska väl koppla ner snart och ringa Oliver och se vad han gör…!

Hejdå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.