*skriker*

Jag skulle vilja lista upp mina erfarenheter här. jag tycker att jag är ganska mångsidig och en människa som vill pröva på saker. Så här sak jag nu lista de saker jag prövat på eller gjort/gör.

*Piercat ögonbrynet
*Tatuerat mig
*Varit på kibbutz
*Träffat folk från nätet
*Varit på språkresa
*Pluggat på folkhögskola
*Gjort Lumpen
*Bott i fosterhem
*Brytit benet, handleden och lillfingret.
*Rest genom Saharas öken
*Badat i Döda havet
*Blivit slagen (dock ej hårt ;P)
*Suttit i fyllecell
*Supit mig medvetslös..typ två ggr (inte alls bra!)

Mmmm, det var lite saker det, finns säkert mer, men jag kommer inte på nåt speciellt. Igår var jag och såg Mina jag & irene, den var rätt rolig, men inte hysteriskt rolig. Idag var det familjeträff på schemat och det var något kaotiskt. 5 st ungar som vill, ska osv…inge roligt asså. Skrik och bråk och tjafs dagen lång. Undra på att jag är trött. Nej, det ska bli så skönt att sova. *gäsp* Märkligt vad folk har olika uppfattning om allt. Ibland känns det som att jag är den enda som fattar nåt. fast jag vet att det inte är så. idag är det sådär extremt tråkigt och bara bläää. Vad fan ska man göra då?? Inga pengar, inget att göra, ingen att prata med eller hitta på nåt med. Dåligt väder, ensam hemma, ingen att kela med. Tråkigt på datorn, ingen fantasi, allt suger!!! Översvämningar i Norrland, stackare som blir utan hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.