Kär igen?

Jag undrar när jag kommer bli kär igen. Kommer det ske snart eller kommer det att dröja evigheter tills jag får den där känslan igen. Jag kanske har blivit för avskrämd eller borttappad. Jag kan inte tänka mig att jag skulle bli det i någon som är i min nuvarande umgängeskrets. Men det är ju som alltid bara ytliga kontakter. Jag måste se till att fördjupa mig själv. Vill ngn dela sina djupaste sidor med mig då? I dagsläget verkar det inte så. Får väl se vad som ploppar upp i den närmsta framtiden. Jag vill veta hur det känns att bli älskad och att älska. Vad gör jag…? Jag fortsätter vidare bara, ser vad som sker. kan inte göra så mkt annat. Idag så har jag surfat bort det sista av mina 100 timmar/månad, kanske osmart, men så är det. Ska allt sova nu, måste ju upp till en dag imorgon oxå.

God natt!!

Hej igen, sitter nu här igen. Och det är bara jag som sitter här ju. Är hemma hos Micke_t8 och busar lite. Inte på nåt pervo sätt asså. Vi ska kolla om Heaven är öppet ikväll, minsann. Det tvivlar jag iofs på, men en polare insisterade på det. Käkar Hamburgare nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.