Fylla och sånt!

Hej folket! Idag mår jag lite konstigt, men det går över så småningom. Är fortfarande hos Micke, det var mkt fest igår. Hehe, vi hamnade på ett rejvparty så att säga. Bäckahästens måndagsklubb. Hög volym och en massa skumma människor. Idag ska det chillas vetja. Orkar inte mer. Ska sitta här tills han vaknar och sen får vi se. Nu ska jag inte skriva så mkt mer. Nu har han fått gå upp. Ska snart ner på stan och fixa pengar. Ska bara duscha först. Sen så blir det till att åka tunnelbana. Jaha, så har man varit å stan och roat sig. Var på banken och där var det full kalabalik. Massa folk som klagade på servicen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.