Someday we’ll know!

Musik är bra! Jag mår bra av musik. Det är nåt med texten och sången som helar!

”Varje gång det handlar om dig, bränner det till i mig. Det händer att jag längtar!”

Ibland hittar man låtar som säger saker tio ggr bättre än vad ord gör….! Det älskar jag.

Jag vill att folk ska veta vem jag är, för jag känner mig så otroligt ensam, som att det kommer att hjälpa. Kan inte jag hitta en endaste människa som förstår sig på mig så totalt?? Som jag förstår likadant och som jag kan dela med mig till och få av. Det är allt jag begär.

Hellre det än tio miljarder och en massa förstå-sig-på-are som bara är dumma i huvudet…..!

Men det är visst väldigt omöjligt att hitta nåt sånt i vår värld.

Jag har fått en idé. Jag ska skriva låttitlar som rubrik och skriva nåt som är relevant med det jag har som titel. Bra va =)!

Första låten är en med New Radicals, väldigt bra text och bra låt i allmänhet!

[youtube]oKQ9bW8lJsE[/youtube]

En dag vet vi? Vad vet vi en dag…varför saker och ting blir som de blir…Nej..skulle inte tro det va! Det bara blir knas och väck utan nån anledning alls. För livet suger. Bläää, nu låter jag som ett neggo, men det är vad jag är nu. Och jag kommer aldrig någonsin få veta varför…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.