The Drugs Don’t Work!!!

Usch, jag ogillar knark! Dem är inte det minsta bra. Igår fick jag reda på att 3 i min bekantsskapskrets använder…jag vet iofs inte om det är helt sant, men risken finns att det är det. Ska bara klargöra att ingen av dessa finns med på Lunarstorm. So don’t worry, ni vet inte vilka det är.

Droger har alltid varit nåt ont för mig. För mig finns det ingenting som rättfärdigar användandet av dem. Jag tycker personligen inte att det är värt det!

Det brukar börja med ”Men prova då, det är jättecoolt….lalalala” Personen prövar pga. grupptryck, dåligt självförtroende eller dylikt. Sen är det värsta grejen, så härlig känsla, man kommer bort från vardagens gråa värld och får glömma alla sina bekymmer.

Efter ett tag så börjar effekten (det brukar börja med ”lättare” droger.) avta och suget sätter in efter samma effekt, så då höjer vi dosen, Jaaaa, vilken bra IDÉ, jag har ju kontrollen, så är det ju!!

Sen när den drogen är uttjatad så börjar man med en ny starkare sådan och sen är det bara neråt i spiralen som gäller tills du ligger där död på en bår efter att du OD:at av en taskig nål med herointjack!

Vill bara varna alla som tar droger att detta kan hända, och kommer troligtsvis göra det med. Och det finns inget som, jag tar bara ibland eller, det är inte så farligt, sprit har farligare effekt. DROGER DÖDAR!!!! Så varför använda dem??

Hälsningar en som vet

Ville bara få er att fatta!

Jag vill bara att världen ska slippa skiten…ingen ska behöva dras med en sån last.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.