Rk trodde jag var e:ad!

Jag var ju på Docklands i natt! Det var askul och jag dansade som en tok. Jag blir bara helt extatisk och dansar som bara den när jag är där, det går bara inte att sitta stilla!! Jag kan nästan tro att en hel del trodde jag tog en massa e eller nåt annat skit! Men det gjorde jag faktiskt inte! jag menar, det går ju så bra utan, så varför?? T.o.m. RK trodde jag hade tagit nåt, blev utfrågad av en av dem, i ett rum nånstans därinne. Men det var ju lugnt så jag fick gå! Man får visst inte ha kul utan droger!!!

”Randler, har du E i blodet eller? Fatta spelar ingen roll hur odrogad du är, skulle snuten få syn på dej skulle du åka in på livstid… ”

BigTymer skrev såhär i sin gästbok, det stämmer rätt bra…det mesta iaf =))))))!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.