Rääääääääääääääändler!!

Rääääändler hit och rääändler dit, fan ta och ge er! Jag är en människa jag med….jag har ett namn!! MICKE är det! Ok, till viss del förstår jag att jag får heta det emellanåt, men ibland blir jag så trött på det!

Och det uttalas randler, vi är ju faktiskt i Sverige!! Idag hade jag NOS ( Nätoperativsaystem) för första gången, det var ju kul!! och läraren verkade inte helt fy skam heller, han visste iaf vad han pratade om, mesta av tiden iaf. Hade inga fler lektioner idag…!

Satt och slösurfade på skolans megatröga lina och sen irrade jag omkring på stan i några timmar…prövade minst sagt! Aja, mitt fel! Nu sitter jag och typ sover…vet inte om jag ska orka pallra mig upp till stan och gå ut på det där Monday Bar, men det vore kul..ge mig ett ställe att sova på så går det nog bra…!

Vilatajm och jag återkommer med fler rapporteringar ur mitt oo så spännande liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.