Tankar i dubbel mening

Idag har jag tänkt en hel del…inte så jobbigt, men rätt djupa saker. Oj det var ju så mkt, men jag satt i bilen och tänkte på en massa saker jag vill skriva i min presentation. Varför jag vill att folk ska veta en massa om mig, det vet jag inte helt säkert. Jag vet inte ens om det är pga alla andra som jag vill skriva ner vad jag är för en. Jag tror mest att det är för min egen skull. Jag vill veta allt om vad jag tänker…även om jag nu vet det eg. Men det är så svårt att hålla koll på alla tankar som snurrar i skallen. Jag kanske är ett stort ego oxå som vill få dit mina tankar och se hur bra jag är…öhh, för att jag inte vet det. Fast jag vet det…men kanske inte känner det. Snurrigt va? Mer jag skulle skriva om var kärleken och tron på den starka själen, människans godhet och en massa poetiska saker. Jag får se om jag orkar, det är ju ändå ingen som hajar vad jag menar…bara jag som vet! Och så tankar jag musik med…sådetså!

Kärlek och själsfränder!

För mig är kärleken den största saken någonsin, iaf om det är verklig kärlek. Jag vet inte, men jag tror jag har drömt upp en något naiv bild av det hela. jag tror att när det är äkta helt underbar jättemkt och evig kärlek så är det som på film. Men verkligheten kanske inte är så underbar!!? Vad vet jag…jag vet inte ens vad kärlek är, för jag vågar inte älska. Några själsfränder har jag inte heller stött på under min livsvandring. Iaf inte låtit dem komma mig så nära att jag vet att de varit just det isf. Dumt eller hur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.