Har dem tagit bort alla mina dbinlägg??

Jag ska mörda nån, sakta men säkert!! Kanske ska jag vänta med att mörda nån…? De säger att det är nåt strul med dagböckerna, så jag kanske har tur och får tillbaka min dagboksinlägg… *viktigt*

*pust* De är kvar och nu på en och samma sida t.o.m…..kuligt ju!! Jaha, känns som att nya Lunar blir bra!!

Jag har haft en dundermysig helg…*gladare än nånsin* 🙂

Förra veckan var relativt jobbig, med all jädra arbeten som skulle lämnas in samt att det var tentavecka…det gick hyfsat på arbetena och tentorna, ja de gick halvdåligt….! men som tur kan man ju göra omtentor.

I Fredags hade en gammal klasskompis från tiden på Stensund födelsedagsfest. Det var både kul och trist, det var nämligen nån som snodde saker..dålig stil alltså. Diskuterade en del intressanta saker och vart t.o.m. lite full….men inte så full som jag kunde blivit..

I Lördags sov jag länge….tänkte att det var lika bra liksom…passa på och sådär.

Satt väl och tråkade mest hela dan. Sen runt 22 kom Jessica…hon var rastlös så vi busade lite 😉 ! Måste säga att jag tycker det är helmysigt att busa… =)

Sen igår så satt vi och datanörda oss hela dan…åt middag…sen åkte hon och fika medans jag satt kvar här hemma och nörda mig mera…!

Sen mötte jag henne vid bussen och så kollade vi på Armageddon och åt glass. Tårarna rann som vanligt, det är en väldigt känslosam film 😉

Nu sitter jag här ensam, är ju ledig. Hon åkte just till sitt jobb i Bromma, men hon ville inte….kan tänka mig att hon hellre skulle stanna här ….. =)))!

Nu vet jag inte vad jag ska göra…sitter här och saknar henne lite, eller snarare en hel del. tack igen för myshelgen =))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.