fever.regera.skönt.

Igår var jag ute för första gången på läääänge! Fick äntligen dansa av mig lite. Och det vill inte säga lite. Jag hoppade upp på ett sånt där bord som man dansar på och rokkade i en halvtimma. Sen drog vi hem. Flikkan var lite trötter av arbetet hon gjorde under dan! Det var verkligen jag som regerade, så kändes det iaf! jag älskar att dansa! Särskilt när basen pumpar som hårdast. Jag hade mest energi på hela stället. Och det var så skönt att få släppa loss ordentligt. Var ju ett tag sen. Snart är det iaf dags för en ”äkta” fest. Atmos och Hux Flux spelar live på nåt som kallas Spiral Trax Night. Ska bli så jävla soft att dra på sig rave outfiten och rejva loss lite *ler* wieee!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.