fredag.lunarvänner.slött.

Snart är det Fredag, då ska jag ut och dansa, ooohhh, vad jag längtar!! Fast först ska jag se Skellefteå – SSK på Scaniarinken. Dont_Panic som kirrat biljetter till mig och Jessica.

Jag har på senaste tiden fått en del nya lunarvänner, sånt är ju alltid kul, iaf när det är någorlunda vettiga och intressanta personer. Såna som kan roa en. *whiiii* Särskilt nu när jag sitter i en kokhet datasal och förgås. Ni stimulerar mitt intellekt och ger mig saker att fundera på så min hjärna inte smälter bort.

TACK! Kramar till alla dem.

Det är en slö dag idag! Och jag är hungrig. Jag undrar om jag får nån memla idag, vore gott med lite marsipan! Mmmm mumma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.