bossa.fika.stampa.

Idag har jag bossat över min NOSgrupp. Jag tog tag i det hela och samordnade, fan va jag var duktig. Så nu är det lite mer ordning på skiten. Fast det är väldigt dumt att inte alla i gruppen är här samtidigt. Det går ju lättare isf.

Uj, va skönt det är att äntligen ha pengar igen, det underlättar ju liksom. Köpte ett busskort i morse. Och så har jag kunnat fika, det var gott. Nu ska jag fika med en massa polare, sen ska vi till tidsfördrif och äta gott.

Sen ska jag till La Clé och stampa på deras nya klubb Vaakuum. Technoklubb, hoppas det blir kul det med. Nu sitter jag och leker med en ny sms sida. http://www.celltribe.se ! Massa bra funktioner. Man kan skicka mass sms, alltså till flera personer samtidigt.

Jaja, ha en bra dag alla, för det har jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.