strobhora.knirp.technoklubb

Igår var jag på premiären av klubb Vakuum som var på La Clé! Det var helt ok. Bra musik, folk som dansade osv. Men det var ingen riktig partystämning. Kanske för att det var Onsdag, vad vet jag. Röjde på rätt bra. Det var tur att plastspaden, min make, hängde på, annars hade jag fått stå där själv och det hade inte varit nån hit.

Tyvärr hade de arrangerat ljusen väldigt illa, de hade en väldigt jobbig strob som gjorde så att jag blev blind typ. Och en rökmaskin som spydde ut en massa jobbig rök. I övrigt var det helt ok, lite dåligt med folk på dansgolvet kanske, men det gjorde inte så mkt då jag gillar att ha mkt rum att dansa på.

Drog väl hem vid 00.00 typ…sov inte för mkt. Jag gillar knirp och knorp musik, det ger en sån härlig känsla. Ni hajar kanske inte vad jag menar med det, men gör du det så kanske du och jag ska ta och knorpa lite och knapra lite E!!! 😛

Jaja, det var iaf värt ett besök på klubben, även fast jag haft ont i benen mest hela dagen. Hej hååå på er!

*whiiiiiiiiiii*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.