Jobbiga relationer…

Jag får nån gång sådär ibland vänskapsförfrågningar här på Lunarstorm, från folk jag inte har en aning om vem de är. Det är jobbigt. För oftast vill jag veta vem jag blir ”vän” med. Så om du läser detta och hade tänkt bli ”vän” med mig, eller nåt, snacka med mig först för fasen.

Igår var jag här hos Conny och bastade med ett gäng polare. Det var skönt. Slaggade här med, på soffan, ganska ok faktiskt. Sitter nu och tankar över en massa musik. =) Det är ju inte helt totalt fel 😉

Conny själv sover. Han somna tidigt, men jag hajar inte varför, han var väl trött 🙂

Nu har jag suttit och tankat musik ett tag här 😉 Sååå jävla underbart! Nu vet jag inte om jag ska hem eller vänta här och dra på fest på en gång. Måste ju ha nåt att äta liksom. hmmm….fan att man ska vara pank!!

H0h0, nu kan jag stanna och tanka musik!! =) Och så ska jag på fest och supa gratis, kanske, om de är snälla. 😛

*whiiiiii*

Den här helgen är näst intill perfekt, fattas en sak bara…men men, jag får träffa henne imorrn. Hon har lovat (hotat) med en massa hååångel 😉

Snart är det 2 gb nerladdade här 😉 Och mer blir det när jag får egen lina hemma *hoppas*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.