pusskalas!

Igår var det stort party! Och det var skitskoj! Puss och hångelkalas var det! Bland annat! Oj, så skoj det var *längta tillbaka* Skitsamma, imorrn är det party igen! Varför kan det inte vara fest hela tiden för…ingen bakfylla och inget illamående, bara glädje och party!! Fast det kan ju gå illa med partyn med, om nån lackar ur eller gör dumma saker. jaja, nu var det ju inget sånt igår iaf…tror jag…?? =)

Jaja, hångel och sånt var ju kul…

Jag duscha nyss och då, vet ni vad jag gjorde då? jag krossa ett vinglas i badkaret, tur att det var efter att jag duschat klart! Nu har jag tråkigt och borde fixa min deklaration. Men det är ju så fruktansvärt tråkigt.

Får kolla på teve då, det är ju envärsting till syster där nu! Sen ska jag hämta Jessica från bussen och gosas!!

Gonatt Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.