På Valborg ska det stampas!

Aj, jag har ont i örat, det är ju inte alls bra ju! Hoppas det går över. Annars kan det sabba en hel del, och det går inte för sig. Jag ska ju stampa inatt!! Vill inte ha ont i örat då heller. Får skaffa öronproppar eller nåt. För stampa ska jag, oavsett!

Hur fan ska jag ladda inför detta, måste ha i mig en massa bra saker, typ vitaminer, dricka massa och käka frukt typ. Rakad och fin är jag nu! Funderar stenhårt på en stenhård frisyr till kvällen. Frågan är bara…ska jag ha den vita hårsprayen i??

Det märks väl antar jag!

Gud va jag är uppe i varv nu, orka sitta hemma och vänta på att tiden ska gååå!!! Fy fan, jag får stora spelet snart….Gaaah!! Satan va röj det ska bli!! :)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.