Gudrun @ Docklands

Fest igår, var hyfsat kul, känner mig ganska så seg just nu, sovit typ 4 timmar! Början var seeeg, dem spelade nån reggae shit. Inte särskilt populärt, stackars den bruden som spela, kan inte ha varit kul.

Men iaf, till slut så slutade hon spela och då kom det nån ny snubbe istället, vart lite bättre, sen var det bättre och bättre. Fick lite ont i öronen eftersom det var så hög volym på, men LL gav mig öronproppar så var det kirrat.

Usch, idag är jag på sånt där tänkarhumör…lite jobbigt. Ska väl plita ner lite hur det känns. Känner mig mest jobbig eller nåt. Jag borde ju inte vara sån alls. Men det brukar bli så efter mkt festande och nöje.

Jag är nog en alldeles för social människa, åtminstone ibland. Måste ha folk omkring mig och prata med. Blir ju bara jobbigt att bara snacka på nätet till slut. Vill ju ha alla trevliga människor omkring mig mest hela tiden.

Just nu skulle det inte vara helt fel att ha flikkan här, så hon kunde krama på mig… =/

Usch vad jag ogillar att vara såhär… bläää!!

Tvivlar och håller på…! Hur kan man vara så trasig att man tvivlar på sig själv och sin rätt att vara…? Inte så att jag inte tycker att jag inte förtjänar att leva, men det är så mkt jag inte gillar hos mig själv.

Jag vill inte vara sån jag är…

*tänker på flikkan och mår bättre*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.