själsfrände sökes

How did I get here? How the hell and left!

Jag har fått den på hjärnan, frasen alltså. Samma fras som jag har i min presentation. Det är från musikalen Rent. Har laddat hem den mesta musiken därifrån. Väldigt bra.
Undrar nog mkt över hur jag hamnade här med. Här där jag är idag…varför blir livet som det blir… =)

Åh, detta sökande, att det aldrig tar ett slut. Jag vill ha, söker efter en själfrände, men inte ens på Lunarstorm hittar jag nån. Och när jag väl hittar nån då, då bor väl denna i tjotahejti. Nu talar jag om en riktig vän, inte nåt annat! Som bara är min vän och ingen annans.

Finns du där ute nånstans? Kille på typ 20 bast som delar mina åsikter och har kul åt samma saker. Som är omgiven av vänner men ändå känner sig ensam. För att alla andra har nån som de har en extra stark relation, utom du.

Känner du som jag att det saknas nåt?

äh, vem vill väl det, jag är ju bara en mes!

randlersomharontiskallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.