urk, vilka idioter det finns.

Var hemma hos en gammal klasskompis igår och satt och tjöta lite. De som var där är (_AL, Mowkie, dante23 och dps666) och jag då. Ircare typ. De drack en del öl och så snacka vi om allt möjligt, skittrevligt. Sen typ runt 1 så vart dem hungriga, Daniel och Micke som var kvar då. Så vi gick ner till Kringlans gatukök, där det var en kö med en massa fulla nyblivna studenter. Och de skrek och höll på och var allmänt odrägliga, löjligt. Var fan tragiskt hur neandertalaktiga de var. Typiskt Västergård. 😉

IAF, så var det jävligt kul att få träffa nån man snackat med i över ett år på internet. Och vi hade ju faktiskt en del att snacka om, tyckte jag iaf. Trevligt trevligt. Även om vissa drack lite för mkt öl kanske 😉

Läs alla mina dagböcker eller droppa en kommentar i gästboken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.