problem…

Det finns vissa saker med att bo hemma som är problematiska, iaf när man är i min ålder. Man måste hela tiden ringa hem och säga att nu är jag där och gör det bla bla. Man har liksom ingen frihet. Och sen det här med att jag inte kan få bredband, och att morsan jämt har en massa åsikter om allt och inget! Fast det finns bra saker med. Som att man får lagad mat, kläderna tvättade och sånt. Undrar hur det kommer vara att bo hemifrån? Jag kommer nog ha en hel del fester och en massa kompisar över hos mig hela tiden. Sånt är ju kul, *tycka* Kommer nog bli lite av fritidsgård om jag får som jag vill. Fast inte för mkt, då blir det väl bara trubbel eller tjafs av nåt slag. Men kom ihåg det tills jag har flyttat, kom och häng med mig i min lägenhet då =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.