gröna lund och spya!!

Ja, igår var jag på grönan, åkte Jetline två ggr, skratta åt andra som åkte massa knasiga saker och åt godis m.m. Såg lite på Rikard Wolff med, men hans musik är inte direkt min stil. hade allmänt kul. Träffade på |WarpGirl| på Centralen, stackarn hade blivit haffad av snuten som tog hennes sprit *fniss*

Åkte hem och gick och la os, jag vakna nån timme senare av att det fräste till i magen och så kände jag hur illamåendet kom över mig, då visste jag att det var dags för en magrensare…usch…spydde tre ggr, sen var det över…blää =/

Nu ska vi fixa lite mat att ta med på brännbollsfesten. Och sådär, sen hem till jessi och sen upp till stan. ha det alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.