Jävla äckelmänniska och as!

*förbannad*

Lägenheten var bland det äckligaste jag sett! Alltså snacka om svinstia…killen har ju inte städat på de 2,5 åren han bott där…helt sjukt hur dum i huvudet man kan vara…han hade inte ens vett att be om ursäkt! Jag vet inte hur fan han tänker, han kan inte ha nåt samvete eller nåt öht i hjärnan…

Nu ska ni få höra…vi kom till lägenheten och det första han säger är : Oj, kommer ni allihopa, nu får jag väl spö!!! Vi går in och möts av totalt kaos…killen hade inte ens tänkt tanken städa…inte på 2 år typ, som han bott där…och inte nu när han skulle ha flyttat ut till idag 13.00….fatta va vi var chockade, kan man vara så dum i huvudet?? Så skyller han på dålig framförhållning!!! Min syrras sambo sa till honom att det här går ju inte, fattar du väl själv och så fick han lite skäll och då säger han att vi kan ju älta det här hundra ggr???!!!! Vafan tror han? Att han ska komma undan med detta??

Nu har han fått tills på måndag att hyra in en städfirma och få det kliniskt rent, är det inte det kastar vi ut honom och alla hans saker typ 😛 Snacka om att vara totalt socialt inkompetent och trög! Han har vetat om detta i typ två månader!! Ni skulle ha sett spisen, den hade massa beläggningar från överkokta kastruller…och det var ett fall för anticimex!! Hade min morsa varit där hade han fått spö, hon hade varit så förbannad så det finns inte. Fan synd att hon är i Spanien!! 🙂 Jag har fortfarande inte fått grepp på vilken totalt dum och idotiskt jävla as till människa han är…

—>Tidigare<—

Idag, om typ 15 minuter åker jag till lägenheten!! Ska se till så att den är ok…Han som bott där kan visst inte städa, så jag och syrran ska se till att få igång honom!! Annars får han betala städfirma eller oss. Så är det bara!!

Japp, så ska jag se om jag kan få iväg nåt till lägenheten…måste ha nån med bil isf…hmm…Funtar på att ringa min gamla polare pontus och se om han vill hjälpa till i utbyte mot lite sprit 😉

Annars så är allt ganska bra… 🙂 Förutom att tiden kanske inte räcker till allt man vill göra kanske.. =/ Får bättra till det sen 🙂 Jag lovar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.