The day the music died…

Vart har världen tagit vägen? Vill ni att vi ska leva i en värld fylld av rädsla, hat, falskhet, feghet och girighet?? Jag vill inte det…! Det är mänskligt att fela, men det är inte mänskligt att vilja fela. Du väljer din egen väg…men vad händer om världen förlorar de ideal som vi människor har ärvt? Ska vi inte kunna gå med huvudet högt och kunna säga att vi vågade, vi gjorde det vi kunde och vi gav inte upp!!! Jag har så många ideal att nå eller sträva mot. Varför kan vi inte sluta upp med vårt meningslösa idiotiska giriga, falska sätt att leva…vi är ju inte ens äkta mot oss själva. Vad är det som säger att nån är bättre än nån annan? Varför kan vi inte leva sida vid sida utan att hata? Så många frågor, men ingen som vågar svara? VARFÖR???

För inget är magiskt, för inget är magiskt och det är så tragiskt, så jag springer tillbaks till dig igen!

Nu har min syrra och dem haft inbrott i sin bil, här utanför vårt hus liksom…jävla satar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.